Verrassend Doesburg

De braderie van Doesburg, ook bekend als Doesburg BinnensteBuiten, gaat door in een nieuw jasje. Onder de naam Verrassend Doesburg zal 15, 16 en 17 juli het Doesburgs Stadsfeest voor de 53e keer worden georganiseerd. De organisatie heeft ons de mogelijkheid gegeven om die dagen met een kraampje onze werkgroep te vertegenwoordigen. 

En wat was het een succes! Weken van voorbereiding werd beloond, we waren namelijk na twee dagen al uitverkocht! De uiteindelijke opbrengst van de verkoop bedraagt €4220,10 De gehele opbrengst zal ten goede komen aan de Herdenkingsdag op 24 september dit jaar.

We willen iedereen bedanken die, in welke vorm dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan dit succes!

In het bijzonder de organisatie van Verrassend Doesburg, die ons de mogelijkheid heeft gegeven om drie dagen op de Braderie te staan. Tante Fien Salamur-Payer en oom Jimmy Salamur, die hebben geholpen met alle voorbereidingen, tips&tricks hebben gedeeld, spullen hebben uitgeleend en iedere dag helemaal vanuit Rijssen naar Doesburg kwamen om te helpen. En iedereen die vrijwillig heeft geholpen met het verkopen/bakken en tusuk2 sate.

 

Zie voor meer foto's onze Facebook en Instagram @60jaarmolukkersdoesburg

 

https://youtube.com/shorts/6hyWl1M0sAw?feature=share

 

https://youtube.com/shorts/NEmINW3u420?feature=share

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb